suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkit

Kennon koko
Kennon koko

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Fujifilm Winter Cashback

Tänä talvena Fujifilm tarjoaa  jopa 200 € cashbackia suosituimmista X-sarjan kameroistamme, sekä jopa 1 000 € cashbackia laajasta XF-objektiivivalikoimasta!

Kampanja-aika: 16.11.2023 -18.1.2024

  • Kampanjan aikana ostetuista kampanjatuotteista voidaan jättää hakemus heti oston jälkeen. Hakemus on kuitenkin jätettävä viimeistään 18.02.2024. Hakemusta varten tarvitaan lasku tai kuitti ostoksesta. Tilausvahvistusta ei hyväksytä ostotodistukseksi. Tämän ajanjakson jälkeen vastaanotetut hyvityshakemukset hylätään.
  • Yksi asiakas voi hakea ostohyvitystä vain yhdestä kappaleesta kutakin kampanjatuotetta. Yksi asiakas voi jättää enintään viisi hyvityshakemusta. Yhteen hyvityshakemukseen voi sisällyttää useita yksittäisiä tuotteita
  • Voidakseen tehdä hakemuksen hakijan on ilmoitettava sähköisesti henkilö- ja pankkitietonsa sekä tiedot ostoksesta. Ostotodistuksena täytyy olla joko lasku tai kuitti, jossa ilmoitetaan ostopäivä, hyväksytty jälleenmyyjä ja ostetut kampanjatuotteet. FUJIFILM pidättää oikeuden pyytää toimittamaan alkuperäinen ostotodistus. Jos todistus pyydetään toimittamaan postitse, se palautetaan hakijalle.
  • Fujfilm pyrkii vahvistamaan hakemuksen 14 vuorokauden kuluessa ja maksamaan ostohyvityksen sitä seuraavien 14 vuorokauden kuluessa (yhteensä enintään 28 vuorokauden kuluessa). Jos hakemus on syytä tarkistaa (puutteellisten tietojen, epäselvän kuitin, sarjanumeroon liittyvien epäselvyyksien tai muiden syiden vuoksi), vahvistukseen tarvittavaa aikaa voidaan joutua pidentämään. Kun hakemus on vahvistettu, pyrimme maksamaan ostohyvityksen 14 vuorokauden kuluessa.
  • Rekistereröintilomakkeen löydät osoitteesta https://fujifilm-xseries-winter2023.sales-promotions.com/fi/
  • Kampanja viralliset säännöt

Näin se toimii

  1. Osta tuote myymälästä tai verkosta 18.1.2024 mennessä
  2. Täytä hakulomake verkossa osoitteessa https://fujifilm-xseries-winter2023.sales-promotions.com/fi/
  3. Fujfilm pyrkii vahvistamaan hakemuksen 14 vuorokauden kuluessa ja maksamaan ostohyvityksen sitä seuraavien 14 vuorokauden kuluessa (yhteensä enintään 28 vuorokauden kuluessa)

Kampanjatuotteet

 

 

 

 

 

Näytetään kaikki 23 tulosta

suodattimet

Kennon koko
Kennon koko

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne