[section]

[ux_slider arrows=”false” bullets=”false”]

[ux_banner height=”500px” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” bg_overlay=”rgba(190, 190, 190, 0.2)”]

[text_box text_color=”dark” width=”40″ width__sm=”60″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”0″ position_y=”100″ text_align=”left” bg=”rgb(255, 255, 255)”]

Main Headline

Smaller Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

[button text=”Primary”]

[button text=”Secondary” style=”outline”]

[/text_box]

[/ux_banner]

[/ux_slider]

[/section]
[section]

[row]

[col span__sm=”12″]

Kaikkea kivaa kuvasta – jo yli 40 vuotta!

Perheyhtiö Kuva-Järvinen Ky on jo vuodesta 1970 alkaen toiminut täyden palvelun valokuvaamo ja studiossamme ikuistaneet elämänne tärkeimmät hetket jo toisessa sukupolvessa. Olemme tehneet luotettavaa ja asiantuntevaa kamera-, laite-, ja kuvakauppaa vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla

Oli tarpeesi sitten muistikortti tai kuvauskopteri, löydät sen kauttamme. Tarjolla on myös laajasti palveluita kuvan käytön suhteen,
saat kuvan vaikkapa työmaakorttiin tai mukin kylkeen.

Alla hieman esimerkkejä mitä kaikkea me teemme.

[/col]
[col span__sm=”12″]

[divider]

Aidot valokuvat kuvatiedostoista

Valmistamme digikuvat markkinoiden uusimmilla laitteistoilla, joten kuvien laatu on suorastaan häikäisevän hyvä. Kuvien tilaaminen onnistuu myymälässämme muistikortilta, usb-tikulta, CD/DVD-levyiltä, Instagramista, Facebookista, suoraan kamerasta tai puhelimista, eli kaikki onnistuu. Helppokäyttöisen tilausohjelmamme kautta voit tilata kuvat suoraan netin kautta kotiisi tai voit säästää postikulut ja noutaa myymälästämme.

Valikoimissamme on suoraan kaikki normaalit kuvakoot mutta voimme tehdä kuvat myös millilleen haluamaasi kokoon joko valkoisilla reunoilla tai ilman. Toimitusajat puolesta tunnista pariin päivään.

[button text=”Katso lisää”]

[/col]
[col span__sm=”12″]

[divider]

Kuvakortit – joulukortit ja kiitoskortit omista kuvista

Unohda sähköiset tervehdykset ja lähetä perinteinen kuvakortti. Joulukortit ja kiitoskortit ovat persoonallisempia kun liität siihen itse ottamasi kuvan. Valikoimistamme löytyy useita satoja valmiita korttimalleja ja pohjia, jotka voit viimeistellä omalla kuvallasi ja tekstillä. Tilaaminen onnistuu myymälämme tilauspäätteillä tai netissä helppokäyttöisen tilausohjelmamme kautta. Valmiit kortit lähetyskuorineen voi noutaa Järvenpään myymälästämme jopa saman päivän aikana tai vaihtoehtoisesti voimme postittaa ne parissa päivässä suoraan kotiisi.

Kuvakorttien hinnat sisältävät aina lähetykuoret, vain postimerkit puuttuvat.

[button text=”Katso lisää kiitoskorteista”]

[button text=”Katso lisää joulukorteista” style=”outline”]

[/col]
[col span__sm=”12″]

[divider]

Kalenterit 2017 omista kuvista tai piirustuksista

Mikä onkaan mukavampi tapa aloittaa päivä kuin vilkaista laadukkaasta seinäkalenterista päivän menot ja samalla näet oman tai tuttusi kuvan. Valmistamme erikokoisia seinäkalentereita nimipäivillä ja juhlapyhillä tai ilman, aitona valokuvana tai painotuotteena. Kaikki kalenterit sidotaan kestävällä metallikammalla, joten ne kestävät muutakin kuin katseita. Kuvakalenteri omista kuvista on mahtava lahja, joka muistuttaa antajastaan koko vuoden. Sopii myös yrityksille lahjoiksi tai urheiluseuroille varainkeräykseen.

Pyydä tarjous useammasta kappaleesta.

[button text=”Katso lisää kiitoskorteista”]

[/col]

[/row]

[/section]