Joulukortit omista kuvista

joulukortit netista

Joulukortit ja kalenterit omista kuvista

Mikä onkaan mukavampi tapa muistaa läheisiään näin joulun alla, kuin persoonallinen joulukortti omalla valokuvalla. Valikoimissamme on yli 200 erilaista joulukorttipohjaa, johon voit sovittaa oman haluamasi valokuvan ja osaan malleista voidaan lisätä tekstiä.

Helppokäyttöisessä tilausohjelmassamme voit rajata ja muokata korttiin sijoittamaasi kuvaa, joihinkin korttipohjiin voit sijoittaa useamman kuvan ja lähes kaikkiin korttipohjiin voit vielä lisätä oman tervehdyksesi.

Tilausohjelmassa voit valita oman haluamasi kuvan sijoitettuna erilaisiin kuvakortti pohjiin ja näin mieluisan korttipohjan valinta on helppoa ja nopeaa.

134 446 joulukortti asetelma

Valmistamme kaikki joulukortit myymälässämme Salon keskustassa markkinoiden uusimmilla kuvanvalmistuslaitteistolla ja aina parhalla Pro-tason 1440 dpi ammattilaadulla. Tulostamme joulukortit nopeimmillaan tunnissa, joten vielä ehtii. Tilaukset voi tehdä myös myymälässämme olevilla helppokäyttöisillä tilausasemilla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa myös korttien tekemisessä.

Joulu-, kiitos- ja kutsukortit toimitamme aina niin, että mukana tulevat postituskuoret samaan hintaan, vain postimerkit puuttuvat!

Voimme valmistaa joulukortteja myös paperikuvistapiirrustuksista tai vaikka ottaa kuvan korttiin studiossamme. Lähes kaikki on mahdollista.

suodattimet

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne