Laitevuokraus

Tarjoamme ammattilaisille ja harrastelijoille vuokralaitteet edullisesti ja vaivattomasti

Valikoimissamme on kattava määrä valo- ja videokuvauskalustoa edullisinvuokrahinnoin. Mikäli tarvitset vain tuotetta muutaman päivän tai viikon projektia varten on halvempaa vuokrata kuin ostaa tuote tai laitteen vuokraus on hyvä tapa tutustua kiinnostavaan laitteeseen.

Voit noutaa vuokralaitteesi myymälästämme ensimmäistä vuokrauspäivää edeltävänä arkipäivänä 15.00-17.30. Laitteiden palautus viimeisen vuokrauspäivän jälkeisenä arkipäivänä klo 9.00-12.00

Vuokratuotteet sijaitsee fyysisesti Salossa! Vouit noutaa vuokralaitteesi myymälästämme vuokrauspäivää edeltävänä arkipäivänä 15.00-17.30. Laitteiden palautus viimeisen vuokrauspäivän jälkeisenä arkipäivänä klo 9.00-12.00 tai toimitamme laitteet haluamaasi Postin tai matkahuollon toimipisteeseen.

Jos olet vuokraamassa ensikertalaisena, suosittelemme tutustumaan vuokraehtoihin! Vuokralaitteita noutaessasi sinun tulee todentaa henkilöllisyytesi.

Lyhyestivuokraus logo

  • Ammattikalustoa edullisesti päivähinnoin
  • Alennus 0-50% riippuen vuokran pituudesta
  • Toimitus kaikkialle Suomeen (huomioi kuljetusaika )
  • Voit varata tuotteet suoraan verkkosivuiltamme

Etkö löytänyt sopivaa vuokralaitetta itsellesi? Soita meille 02 731 7911 tai laita sähköpostia [email protected]. Yli 14 vrk vuokrauksissa ota yhteyttä meihin!

suodattimet

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne