Sony HDR-CX405

Tuotetunnus (SKU): HDRCX405B.CEN Kategoriat , Tag

Tuotteen saatavuus

Oma varasto:

Varmista saatavuus!

Maahantuojan varasto:

8 kpl varastossa.

Varmista saatavuus!

 • Full HD 1080/50p videotallennus
 • 9.2 Mpix kamera
 • 2.7-inch LCD näyttö, jossa 230k resoluutio
 • Stereo audio tallennus, sisäänrakennetut kaiuttimet
 • Tukee XAVC-S formattia, jossa 50 Mbit
 • DualAVCHD tallennus MP4 formaattiin
 • Tukee MS Micro M2 ja Micro SD/SDHC/SDXC-muistikortteja
 • Micro HDMI -liitäntä
 • Sisäänrakennettu USB -kaapeli
 • Seitsemän kuvan muokkaustoimintoa

Sony 3 vuoden takuubanneri

 

Sony HDR-CX405

Fiksumpi ja yksinkertaisempi- Koko perheen hauskanpitoon
Sony HDR-CX405  Handycam® ei ole pelkkää huipputekniikkaa vaan myös oivallinen yhteistyökumppani. Sillä voit joustavasti luoda, muokata ja jakaa vaikuttavia kuvia. Käyttö on huoletonta mutta toimivaa, joten pääset suoraan aiheen ytimeen. Sonyn tietotaidon johtoajatuksena on hauskanpito ja jännittävien videoiden kuvaaminen alusta loppuun. Tämä on siis paljon enemmän kuin uusi Handycam® – se on entistä kätevämpi tapa tuottaa mahdollisimman paljon iloa niin tälle kuin seuraavillekin sukupolville.

Terävämmät kuvat myös liikkeessä – Optinen SteadyShot™, jossa älykäs aktiivitila
Videokuva pysyy terävänä, vaikka kävelisit tai zoomaisit. Kehittynyt kuvanvakautus kompensoi kameran tärinää jopa13 kertaa1 tehokkaammin kuin vakiotila.

Näe elämä uudessa valossa
Visionäärisen tekniikan ja muotoilun yhdistävä Handycam® tuottaa verrattoman kuvanlaadun, jonka ytimessä ovat ZEISS-objektiivi, Exmor R® CMOS -kenno ja BIONZ X™ -kuvaprosessori. Laajalla 26,8 mm:n zoomausalueella ja nopealla 50 Mb/s:n XAVC S -tallennusmuodolla saat upean yksityiskohtaista kuvamateriaalia.

Laadukasta tallennusta missä ja milloin tahansa – Parempi kuvanlaatu ja tallennuskapasiteetti
Ammattilaistason XAVC HD -muotoon perustuva, kuluttajille suunnattu XAVC S -muoto tukee tarkan ja liikkuvan HD-videokuvan tallennusta suurella bittinopeudella.

Zeiss-objektiivi
Sony HDR-CX405  on Exmor R® -kennon ja BIONZ X™ -prosessorin kanssa toimiva ZEISS-objektiivi tuottaa verrattoman optisen suorituskyvyn.

Exmor R® CMOS -kuvakenno
Valoherkkyys on perinteiseen kennoon verrattuna kaksinkertainen, joten kuva tallentuu laadukkaana myös hämärässä.

Matkusta kevyemmin – Sisäänrakennettu kaapeli PC-liitäntää ja pikalatausta varten
Rannelenkissä on USB-kaapeli, joten tilaa vievää lisäkaapelia tai verkkolaitetta ei tarvita. Voit ladata ilman tietokonetta kätevällä AC-USB-sovittimella (lisävaruste).

Ominaisuudet

 • Full HD 1080/50p videotallennus
 • 9.2 Mpix kamera
 • 2.7-inch LCD näyttö, jossa 230k resoluutio
 • Stereo audio tallennus, sisäänrakennetut kaiuttimet
 • Tukee XAVC-S formattia, jossa 50 Mbit
 • DualAVCHD tallennus MP4 formaattiin
 • Tukee MS Micro M2 ja Micro SD/SDHC/SDXC-muistikortteja
 • Micro HDMI -liitäntä
 • Sisäänrakennettu USB -kaapeli
 • Seitsemän kuvan muokkaustoimintoa

Paketin sisältö

 • Sony HDR-CX405
 • Akku (NP-BX1)
 • Verkkolaite
 • Erillinen USB-yhteyskaapeli
 • HDMI®-kaapeli (micro)
 • Käyttöopas

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Pidä arvokkaat muistot tallessa kaikkia varten luotettavalla ja helppokäyttöisellä Handycam® CX405 -videokameralla. Optinen SteadyShot™ ja älykäs aktiivitila estävät kameran tärinää ja epätarkkuutta pilaamasta kuvia. AVCHD- ja XAVC S -muodot takaavat todenmukaiset ja eloisat tallenteet. Kamera on pienikokoinen ja aina valmis mukaan otettavaksi.
 • Optinen SteadyShot™, jossa älykäs aktiivitila
 • XAVC S- (HD 50 Mb/s) ja AVCHD-tallennus
 • Exmor R® CMOS -kenno
 • 26,8 mm:n ZEISS Vario-Tessar®-laajakulmaobjektiivi, jossa 30x optinen zoom
 • 60x Clear Image Zoom
 • Kennon tyyppi: 1/5,8-tyypin (3,1 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
 • Näytön tyyppi: 6,7 cm:n (2,7 tuuman) Clear Photo LCD -näyttö (230 400 pistettä), laajakulma (16:9)
 • Tulo- ja lähtöpäätteet: HDMI®-liitäntä, STD-lähtö

Ominaisuudet

Optinen SteadyShot™, jossa älykäs aktiivitila

Edistyksellinen kuvanvakautus pitää kuvamateriaalin tarkkana silloinkin, kun kuvausolosuhteet tai kuvaajan kädet tärisevät.

Jopa 26,8 mm:n laajakulmaobjektiivi

Kuvasitpa videoita tai valokuvia, luokkansa paras laajakulmaobjektiivi auttaa saamaan kuvaan enemmän maisemaa ja sisäkuvan kohdetta, kun sinulla ei ole tilaa astua askelta taaksepäin. Tietyillä videokameroilla voi kuvata myös ilman laajakulmaobjektiivia jopa 26,8 mm:n1 (kuvasuhde 16:9) videotilassa.

Huippuluokan kuvanlaatu

Suuren bittinopeuden XAVC S -muoto antaa videokuvaajille uusia luovia mahdollisuuksia. Uskomattoman laadukas XAVC S perustuu ammattilaisten käyttämään XAVC-muotoon. Älykkäällä tietojen pakkaamisella otokset viedään kokoon, joka soveltuu hyvin kuluttajakäyttöön.

Highlight Movie Maker

Useita aikaa säästäviä ominaisuuksia sisältävä Highlight Movie Maker on monipuolinen väline nopeaan videoiden muokkaukseen. Lisää korostusmerkintöjä tärkeisiin kohtiin tallentamisen aikana, ja anna ohjelmiston synkronoida siirtymät automaattisesti valitsemasi ääniraidan kanssa.

Motion Shot -videokuvaus

Motion Shot -videokuvaus toistaa päällekkäisten kuvien sarjan, joka seuraa tallennettua toimintaa sekunnin murto-osien välein, jotta voit tarkastella sitä. Toiston aikana voit säätää väliä tai keskeyttää toiston, jotta voit ottaa ja jakaa valokuvan.

Sisäänrakennettu USB-kaapeli

Sisäänrakennetulla USB-kaapelilla on säilytyspaikka rannelenkissä, ja sillä lataat ja yhdistät laitteen tietokoneeseen nopeasti. Tilaa vievää USB-kaapelia tai verkkolaitetta ei tarvitse pakata mukaan. Jos haluat ladata ilman tietokonetta, käytä kompaktia AC-USB-sovitinta (saatavana lisävarusteena).

Exmor R® CMOS -kenno

Tämä uusi suurikokoinen kenno parantaa kuvan selkeyttä, vähentää kohinaa heikosti valaistuissa olosuhteissa ja mahdollistaa pehmeän taustasumennuksen käytön.

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Edistyksellinen BIONZ X™ -kuvaprosessori tarjoaa eloisan ja luonnollisen kuvanlaadun sekä nopeamman kuvankäsittelykyvyn.

Zeiss-objektiivi

Loistavaan suorituskykyyn ja suunnitteluun sitoutuneet Sony ja Carl Zeiss® kehittävät yhdessä Sonyn Handycam®-malleihin objektiiveja, joissa yhdistyvät paras mahdollinen optiikka sekä korkealaatuinen elektroniikka ja kennotekniikka.

9,2 megapikselin valokuvaus

Joskus et tarvitse – tai halua – videota. Voit asettaa videokamerasi valokuvaustilaan ja ottaa äärimmäisen teräviä 9,2 megapikselin kuvia yhtä helposti kuin tavallisellakin kameralla.

Progressiivinen tallennus

Progressiivisessa tallennustilassa voi tallentaa 60p/50p-kuvataajuudella selkeitä Full HD -videoita, joissa on kaksinkertainen määrä kuvatietoa lomitetussa tilassa kuvattuihin verrattuna. Kuvat ovat yhtä sulavia kuin 60/50 kuvan sekuntivauhdilla kuvattuina, ja jokainen kuva tallennetaan yhtenä kokonaisena kuvana. Siksi progressiivisessa tilassa tallennetusta videosta otettu valokuva näyttää erityisen terävältä.

Kaksoisvideotallennus2

Tallenna kaksi videota samaan aikaan ― toinen huippulaatuisessa XAVC S- tai AVCHD-muodossa ja toinen MP4-muodossa. Näin sinulla on pienikokoinen tiedosto valmiina jaettavaksi, mutta myös ammattilaistason tiedosto muokkaamista varten.

Kaksoistallennustila

Kaksoistallennustilassa voit kuvata HD-videota ja korkean resoluution valokuvia samanaikaisesti, jotta saat kummastakin parhaat tulokset.3

Kasvontunnistus4

Tämä optimoi automaattisesti tarkennuksen, valotuksen ja väritasapainon, jotta tulos on paras mahdollinen. Voit valita etusijalle asetettavan henkilön koskettamalla hänen kasvojaan LCD-näytöllä. Tällä tavoin voit valita tärkeimmän henkilön, kun kuvaat väkijoukkoa. Vaikka kohde poistuisi kuvasta, hänet muistetaan ja hän on etusijalla palatessaan näkymään.

Älykäs automaattitila

Tämä ominaisuus määrittää kuvattavan tilanteen tyypin ja optimoi asetusten yhdistelmän kolmesta ryhmästä (kasvot, kohtaus, kameran tärinä). Se tuottaa parhaat tulokset jopa 1805 kuvaustilanteeseen, myös yöllä ja vastavalossa. Valitut asetukset näytetään kätevinä kuvakkeina LCD-näytöllä.

Smile Shutter6

Koska upeimmat hymyt saattavat vilahtaa nopeasti ohi, tämä ominaisuus takaa, että ne ikuistetaan. Tallenna automaattisesti kuvat hymyilevistä kasvoista, myös videokuvauksen aikana.

Tapahtumien selaus

Selaaminen ja toisto on helppoa, koska Handycam® toistaa graafisen käyttöliittymän videoita ja valokuvia, jotka on tallennettu erillisinä tapahtumina. Voit valita tarvittaessa erilaisia näyttömalleja tapahtuma- tai hakemistonäkymistä, jotta oman sisällön järjestely, hakeminen, katselu ja jakaminen on helpompaa.

Kuvatehoste

Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Seitsemällä luovalla tehosteella (osittainen värisuodin, retrokuva, pehmeä yläsävy, suuren kontrastin mustavalko, lelukamera, pirteät värit, posterisaatio) voit lisätä videoiden ja kuvien nautittavuutta ilman hankalaa muokkaamista tietokoneella.

Manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle

Tässä videokamerassa voit vapaasti valita manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle, jotta voit kuvata myös vastavalossa ja heikosti valaistuissa olosuhteissa sekä muissa haastavissa tilanteissa.

Kahden muistikortin yhteensopivuus

Tässä Handycam®-videokamerassa on korttipaikat Memory Stick Micro™- ja Micro SD-/SDHC -korteille, jotta voit tallentaa kortille, joka on helpoimmin käytettävissä.

PlayMemories™ Home6

Tietokoneeseen asennetulla PlayMemories™ Home -ohjelmistolla7 on helppo tuoda kuvamateriaalia Handycam®-videokamerasta katselua, muokkausta, tulostusta, internetissä jakamista, levylle polttamista ja jopa enintään neljästä leikkeestä koostuvan jaetun näytön Multi View -videon luomista varten.

X-tyypin akun käyttö

Käyttämällä erityisen kevyttä ja pienikokoista X-tyypin akkua voit minimoida Handycam®-videokameran koon ja painon.

Tekniset tiedot

Mitat (L x K x S)
Noin 54,0 × 59,5 × 128,0 mm (akun kanssa)
Paino
Noin 215 g (akun kanssa)

 

Kennon tyyppi
1/5,8-tyypin (3,1 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
Noin 2,29 megapikseliä (16:9)
Teholliset pikselit (still-kuvat)
Noin 1,71 megapikseliä (4:3), Noin 2,29 megapikseliä (16:9)

 

Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Tessar®
F-luku (suurin aukko)
F1,8–4,0
Polttoväli
f = 1,9–57,0 mm
Polttoväli (35 mm) (video)
f = 26,8–804,0 mm (16:9)
Polttoväli (35 mm) (still-kuva)
f = 26,8–804,0 mm (16:9), f = 32,8–984,0 mm (4:3)
Vähimmäistarkennusetäisyys
Noin 1 cm (laajakuva), noin 80 cm (tele)

 

Optinen zoom
30x
Digitaalinen zoom
350x

 

SteadyShot
Optinen SteadyShot

 

Valotustilat
Auto, Manuaalinen (Valikko)
Vastavalon kompensointi
Kyllä (automaattinen)
Vähimmäisvalontarve
Low Lux: 3 lux (valotusaika 1/25), Standardi: 6 lux (valotusaika 1/25)

 

Valkotasapainotilat
Auto, Sisätila, Ulkoilmakäyttöön, Yksi painallus

 

Näytön tyyppi
6,7 cm:n (2,7 tuuman) Clear Photo LCD -näyttö (230 400 pistettä), laajakulma (16:9)
Kulman säätö
Avauskulma: enintään 90 astetta, kääntökulma: enintään 270 astetta
Kirkkauden säätö
Kyllä (Valikko)

 

Valotusaika
Automaattiohjaus (1/6–1/10 000 s), Manuaalinen iirisohjaus (1/25–1/10 000 s), Manuaalinen suljin (1/6–1/10 000 s), Standardi (1/25–1/10 000 s)

 

Tarkennuksen tyyppi
Kontrastin automaattitarkennus
Tarkennustila
Auto, Manuaalinen (Valikko)
Tarkennusalue
Koko alueen tarkennus

 

Kuvaprosessori
BIONZ™ X -kuvaprosessori
Omakuva-ajastin
Noin 10 s (Still-kuva)
Kohtauksen valinta
Auringonnousu ja -lasku, Auto, Ilotulitus, Lumi, Maisema, Muotokuva, Ranta, Spotlight, Yönäkymä
Kuvatehoste
Kyllä
Muut kuvaustoiminnot
Kasvontunnistus, Smile Shutter, kuvanvakautus, älykäs automaattitila, Motion Shot -videokuvaus

 

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Micro™ ja Micro SD/SDHC/SDXC

 

Tallennusmuoto (video)
MP4: MPEG-4 AVC/H.264, MPEG4-AVC/H264, XAVC S -muoto, Yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa: MPEG4-AVC/H.264
Tallennusmuoto (still-kuvat)
DCF Ver.2.0 -yhteensopiva, Exif Ver.2.3 -yhteensopiva, MPF Baseline -yhteensopiva
Videon tarkkuus
AVCHD: 1 920 x 1 080 / 50p (PS), 50i (FX,FH), 1 440 x 1 080 / 50i (HQ,LP), MP4: 1 280 x 720, 25p, XAVC S HD: 1 920 x 1 080 / 50p, 25p
Videon tallennusnopeus (ABR/VBR)
AVCHD PS: noin 28 Mb/s, FH: noin 17 Mb/s, FX: noin 24 Mb/s, HQ: noin 9 Mb/s, LP: noin 5 Mb/s, MP4: noin 3 Mb/s, XAVC S HD: noin 50 Mb/s
Still-kuvan koko (valokuvatila)
L-koko: 9,2 megapikseliä 16:9 (4 032 x 2 272), 6,9 megapikseliä 4:3 (3 024 x 2 272), S-koko: 2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080), 0,3 megapikseliä 4:3 (640 x 480)
Still-kuvan koko (videotila)
L-koko: 9,2 megapikseliä 16:9 (4 032 x 2 272), S: 2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080)
Still-kuvan koko (valokuvatila)
2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080)
Still-kuvan koko (kaksoistallennus)
2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080), 9,2 megapikseliä 16:9 (4 032 x 2 272)
Progressiivinen kuvaustila
AVCHD: progressiivinen 50p-tallennus, MP4: Progressiivinen 25p-tallennus, XAVC S HD: progressiivinen 50/25p-tallennus

 

Äänen tallennusmuoto
2-kanavainen Dolby® Digital -stereoääni, Dolby® Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2-kanav., MPEG-4 Linear PCM, 2 kanavaa (48 kHz / 16 bittiä)
Mikrofoni
Sisäinen zoom-mikrofoni
Kaiutin
Monoral-kaiutin

 

Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI®-liitäntä, Komposiittivideolähtö
Objektiivin suojus
Manuaalinen

 

Toistotilat
Diaesitys (still-kuva), Highlight Movie Maker, Huippuhetkien taustamusiikki (kuusi esiasennettua musiikkitiedostoa)

 

Vakioakku
Akku (NP-BX1)
USB-lataus
Kyllä
Virrankulutus (LCD-näyttö)
HD: 2,1 W

 

black

 

 • Akku (NP-BX1)
 • Verkkolaite
 • Erillinen USB-yhteyskaapeli
 • HDMI®-kaapeli (micro)
 • Käyttöopas
placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony HDR-CX405”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

suodattimet

Kennon koko
Kennon koko

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous