suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkit

Kennon koko
Kennon koko

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

SONY SUMMER CASHBACK 2024

Cashback-kampanja valikoiduille järjestelmäkameroille, kompaktikameroille, videokameroille, objektiiveille sekä lisävarusteille.

Kampanja koskee ostoksia, jotka on tehty 30.4.2024 – 31.7.2024 (mukaan luettuna) välisenä aikana valikoiduista tuotteista ja valituilta jälleenmyyjiltä. Voit jättää Cashback hakemuksesi viimeistään 30. syyskuuta 2024 mennessä. HUOM! Voit jättää hakemuksesi aikaisintaan kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua ostopäivästä.

Kampanjan säännöt

  • Kampanja voimassa 30.4. – 31.7.2024
  • Tämä kampanja on kuluttajakampanja, ja se on saatavilla vain tuotteen ostaneelle alkuperäiselle kuluttajalle, mukaan lukien ammattivalokuvaajat ja ammattivideokuvaajat. Yritysten, organisaatioiden ja instituutioiden hakemukset sekä jälleenmyyjien hakemukset eivät kuulu tämän tarjouksen piiriin. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi tehdä hakemuksen kampanjan puitteissa.
  • Kampanja koskee vain sellaisten uusien tuotteiden ostamista (eli ei käytettyjen, palautettujen tai kunnostettujen tuotteiden ostamista), jotka Sony on toimittanut ja jakanut Suomessa.
  • Riippumatta siitä, minkä tyyppisestä tuotteesta tai tuotteista olet esittämässä korvaushakemusta, täytä hakemus verkossa seuraavassa URL-osoitteessa: www.sony.fi/cashback/summer.
  • Tarvitset My Sony -tilin korvausvaatimuksen lähettämistä varten – jos sinulla ei vielä ole My Sony -tiliä, sinun on luotava tili.
  • Vaatimuksen täyttämiseksi sinun on toimitettava sähköisesti tuotteen sarjanumero, kuva sarjanumerosta pitäessäsi tuotetta kädessäsi sekä kopio alkuperäisestä tulostetusta myyntikuitista/laskusta, josta käy selvästi ilmi jälleenmyyjän nimi, tuotteen nimi ja ostopäivämäärä. Jos ostotodistuksessa mainitaan tilauspäivä, joka on eri kuin ostotodistuksen antamispäivä (laskun päivämäärä), ostopäivä määritetään yksinomaan tilauspäivän perusteella. Huomaa, että tilausvahvistukset eivät koskaan korvaa voimassa olevia laskuja.
  • Korvausvaatimuksia voidaan esittää vasta kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua kyseisen tuotteen tai tuotteiden ostopäivästä. Ennen kyseistä päivämäärää toimitetut hakemukset hylätään.
  • Kaikkien käteispalautuskampanjan yhteydessä toimitettujen hakemusten on oltava perillä keskiyöhön (CET) 30.9.2024 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen hakemuksia ei hyväksytä.
  • Kampanjan viralliset säännöt

Kampanjaan kuuluvat tuotteet

 

Näytetään tulokset 1–28 / 33

suodattimet

Kennon koko
Kennon koko

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne