Sony A1 runko

7 595,00 

Tuotteen saatavuus

Oma varasto:

Varmista saatavuus!

Maahantuojan varasto:

Ei varastossa.

Varmista saatavuus!

 • 50,1 megapikselin35 mm:n täyden koon pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti
 • Edistynyt BIONZ XR -prosessori lisää nopeutta jopa 8x
 • Nopea jatkuva kuvaus 30 kuvaa/s ja AF/AE-seurantaVideokuvaus 8K 30p ja 4K 120p
 • Laaja automaattitarkennusalue, jossa on 759 vaiheentunnistukseen perustuvaa ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä
 • Kennon tyyppi: 35 mm:n täysikokoinen (35,9 × 24,0 mm) Exmor RS CMOS -kenno
 • Pikselimäärä:  Noin 50,1 megapikseliä
 • ISO-herkkyys: ISO 100–32 000 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 102 400)
 • Akunkesto: Noin 430 kuvaa (etsin) / noin 530 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
 • Etsimen tyyppi 1,6 cm:n (0,64 tuuman) elektroninen etsin (väri)
 • Näyttötyyppi: 7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

287095 Lens kampagne bannereFI 940x370 Kuvu Jarvinen
Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony kameran sekä objektiivin ja rekisteröit ne MySony –sivulla saat sähköpostiisi etusetelin jolla voita hakea Cashbackin objektiivista.Lue lisää täältä Kampanjan ehdot & lisätietoa: www.sony.fi/promo/welcome-to-alpha

 

Sony 3 vuoden takuubanneri

 

 

Sony A1

Ainoa oikea
Sony jatkaa perinteisten kuvaustyökalujen rajojen rikkomista innovatiivisella tekniikallaan, joka tarjoaa uraauurtavan yhdistelmän tarkkuutta, nopeutta ja mahdollisuuksia intuitiiviseen käyttöön. α1-kamera tuo uusia ulottuvuuksia kuvaustehoon ja työnkulun nopeuteen ja vapauttaa käyttäjän uuteen luovuuteen.

50,1 megapikseliä jopa 30 kuvan sekuntinopeudella
Sony A1 runko yhdistää korkean resoluution ja suuren nopeuden upeasti. 50,1 megapikselin kennon huippunopean luvun ansiosta sarjakuvauksen nopeus on jopa 30 kuvaa sekunnissa, kun AF- ja AE-seurannassa käytetään elektronista suljinta. Täydellinen esimerkiksi urheilukuvaukseen, jossa ratkaiseva hetki on nopeasti ohi.

Keskeytyksetöntä katselua ilman ylitummumista
Keskeytyksetön katselu ilman kohteen ylitummumista takaa välittömän ja saumattoman reagoinnin. Elektroninen etsin päivittyy 240 kuvalla sekunnissa ja minimoi viiveen jatkuvan kuvauksen aikana.(A) Kuvaus ilman ylitummumista (B) Kuvassa ylitummumista

Hiljainen, tärinätön suljin
Sony A1 runkon hiljainenelektroninen suljin tarjoaa enemmän mahdollisuuksia urheilusuoritusten ja muiden hiljaisuutta vaativien kohteiden kuvaamiseen. Värähtelemätön toiminta parantaa korkeaa kuvanlaatua entisestään.

Kennon nopealukuisuus minimoi kuvien vääristymät
Sony A1 runkon elektronista suljintakäytettäessä. BIONZ XRTM -prosessorin ja suuren puskurimuistin ansiosta vääristymien määrä on noin 1,5 kertaa vähäisempi kuin α9 II:ssa. Perinteinen elektroninen suljin Häiriönestosuljin

Välkkymättömät elektroniset ja mekaaniset sulkimet
Jälleen ennennäkemätön uutuusvälkkymättömät elektroniset ja mekaaniset sulkimet. Kuvaat ilman välkkymistä loisteputkien tai keinovalon valossa ja hyödynnät elektronista suljinta täydellisesti.

Täyden koon 50.1 MP Exmor RS™ CMOS -kenno ja sisäinen muisti
Sony A1 runko on taustavalaistun 50,1 MP:n täyden koon kuvakennon pinorakenne mahdollistaa korkean resoluution ja nopeuden. Erillisten pikseli- ja piiritasojen sekä edistyneen A/D-muunnoksen ansiosta käsittely on nopeaa.

Uusi rakenne ja BIONZ XR -kuvaprosessori
Uuden BIONZ XR -kuvaprosessorin edistyksellisen rakenteen ansiosta käsittelyteho on 8 kertaa parempi. Tästä johtuen kuvanlaatu on ensiluokkainen ja kameran käyttöliittymä reagoi paremmin.

Elektronisen sulkimen salamatäsmäys
Ensimmäistä kertaa α-kamerassa elektronisen sulkimen salamatäsmäys on käytettävissä pinorakenteisen CMOS-kennon korkean lukunopeuden ansiosta. Kaikki elektronisen sulkimen edut ovat käytettävissä salamavalokuvauksessa.

Kaksikäyttöinen suljin salamatäsmäykseen – jopa 1/400 s
Maailman ensimmäinen kaksikäyttöinen suljinjärjestelmä mahdollistaa salamatäsmäyksen jopa nopeudella 1/400 s. Näin voit taltioida dynaamista toimintaa ja kuvata entistä luovemmin.

Laaja herkkyysalue: ISO100–32000
Vaikka kennon pikselimäärä on suuri, herkän taustavalaistun rakenteen, jossa sirujen linssien välissä ei ole aukkoja, ja heijastuksia estävän pinnoitteen ansiosta ISO-herkkyys on vakiona ISO100–32000, laajennettavissa herkkyydeksi ISO50–102400

Viisiakselinen optinen kuvanvakautus tarjoaa 5,5 askeleen edun
Huipputarkka vakautusyksikkö, gyroanturit ja uusimmat kuvanvakautusalgoritmit takaavat 5,5 askeleen aukon edun valotusajassa. Näin korkean resoluution kuvien laatu on paras mahdollinen.

Uuden sukupolven 8K 30p -tallennus
Sony A1 runkon uusi kuvakenno ja BIONZ XR -kuvaprosessori takaavat 8K 30p -videotallennuksen upean todenmukaisuuden. Nelinkertainen tarkkuus verrattuna 4K-kuvaan, reaaliaikainen seuranta ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto. 8K-kuvamateriaali sopii myös joustavaan 4K-muokkaukseen.

4K-videoita suurella 120 kuvan sekuntinopeudella
Sony A1 runko tukee suuren kuvataajuuden sisäistä 4K-videotallennusta jopa 120 kuvan sekuntinopeuteen asti, ja pehmeä tyylikäs toisto on mahdollinen jopa 5 kertaa hitaampana. Erinomainen kuvanlaatu saadaan käyttämällä 10-bittistä värisävyjen aliotantaa 4:2:2 Long-GOP- tai Intra (All-I) -pakkauksen kanssa, samalla kun uusi kuvatunnistin ja BIONZ XR -kuvaprosessori minimoivat kuvien vääristymät.

Reaaliaikainen Eye AF ja seuranta videoille
BIONZ XR -kuvaprosessori mahdollistaa merkittävästi paremman tunnistuksen ja ihmissilmien seurannan entistä useammista kasvokulmista. Käytettävissä myös 8K- ja 4K-tarkkuuksien 120p-tallennuksessa.

S-Log, yhteensopiva ammattivideokameroiden kanssa
S-Log2 ja S-Log3 sisällytetty. S-Log3 tarjoaa pehmeän 10-bittisen sävyasteikon ja yli 15 askeleen dynaamisen alueen. S-Gamut-, S-Gamut3- ja S-Gamut3.Cine-väriavaruuksien tuki.

Tehokas elektroninen etsin
Sony A1 runkon 9,44 miljoonan pisteen (noin) OLED-etsin on tällä hetkellä markkinoiden tarkin. Se tarjoaa 0,90-kertaisen suurennuksen ja 41°:n kuva-alan, joten näkymä on laaja ja kirkas, sekä päivitetyn rakenteen, jonka johdosta pintaväli on 25 mm. Nopeakin toiminta näkyy tarkasti, sillä mallissa on maailman ensimmäisenä 240 kuvan sekuntinopeus ja UXGA-kuva-ala.

Ominaisuudet

 • 50,1 megapikselin35 mm:n täyden koon pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti
 • Edistynyt BIONZ XR -prosessori lisää nopeutta jopa 8x
 • Nopea jatkuva kuvaus 30 kuvaa/s ja AF/AE-seurantaVideokuvaus 8K 30p ja 4K 120p
 • Laaja automaattitarkennusalue, jossa on 759 vaiheentunnistukseen perustuvaa ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä
 • Kennon tyyppi: 35 mm:n täysikokoinen (35,9 × 24,0 mm) Exmor RS CMOS -kenno
 • Pikselimäärä:  Noin 50,1 megapikseliä
 • ISO-herkkyys: ISO 100–32 000 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 102 400)
 • Akunkesto: Noin 430 kuvaa (etsin) / noin 530 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
 • Etsimen tyyppi 1,6 cm:n (0,64 tuuman) elektroninen etsin (väri)
 • Näyttötyyppi: 7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

Paketin sisältö

 • Sony A1 runko
 • Sony NP-FZ100 akku (2280mAh)
 • Sony BC-QZ1 akkulaturi
 • Sony ALC-B1EM runkotulppa
 • USB-C –  USB-A kaapeli
 • Kaapelin suojus
 • Olkahihna
 • Salamakengän suojus
 • Etsimen kumi

 


Lisätiedot

Kennon koko

Full Frame

Bajonetti kiinnitys

Sony FE-Mount

Valmistaja

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Exmor RS CMOS -kuvakenno

50,1 megapikselin

Exmor RS™ -kuvakenno

α1-kamerassa on täyden kennokoon pinorakenteinen taustavalaistu CMOS Exmor RS™ -kenno, 50,1 tehollista megapikseliä ja integroitu muisti. α1-kamera tuottaa upean kuvanlaadun. Lisäksi sillä voi kuvata jatkuvasti jopa 30 kuvan sekuntinopeudella. Siinä on nopea ja tarkka vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus ja huippulaatuiset 8K-videot, joissa on täysi 8,6K-näytteenotto ensimmäistä kertaa α-sarjassa. Uraauurtava suorituskyky nykyaikaiseen kuvantuotantoon.

BIONZ XR -kuvaprosessori

Edistynyt BIONZ XR -prosessori lisää nopeutta jopa 8x

α1-kamerassa on uudistettu järjestelmäarkkitehtuuri, joka parantaa prosessointitehoa kuvaushetkellä ja kaikissa signaalinkäsittelyn vaiheissa. Prosessoinnin viive on minimoitu samalla kun kuvan prosessointiteho on parantunut merkittävästi. Tämä takaa loistavan kuvanlaadun. Käyttöliittymä, verkko ja tiedostonhallinta on järjestetty niin, että ohjaus on nopeaa ja vaivatonta reaaliaikaisesta prosessointikuormasta riippumatta.

30 jatkuvalla kuvauksella otettua kuvaa kilpapyöräilijästä

Jatkuva kuvaus jopa 30 kuvaa sekunnissa

50,1 megapikselin kuvatunnistimen nopean lukuominaisuuden ja suuren puskurimuistin ansiosta voit kuvata jopa 165 täyden kennokoon JPEG-kuvaa tai 155 täyden kennokoon pakattua RAW-kuvaa jopa 30 kuvan sekuntinopeudella

elektronisella sulkimella täydellä AF/AE-seurannalla. Tämä lisää kuvauksen luotettavuutta varsinkin kuvattaessa urheilua ja muita liikkuvia kohteita.

Kuvasarjat, joissa ylitummumista, ja ilman ylitummumista

Ylitummumaton kuvaus

α1-kameran etsin ei ylitummene valotushetkellä, joten voit rajata ja seurata kohdetta saumattomasti myös jatkuvan kuvauksen aikana. Uuden kuvatunnistimen nopean lukunopeuden ansiosta elektronisen etsimen Live View -näyttö päivittyy 240

kertaa sekunnissa, kun käytössä on jatkuva sarjakuvaus. Tämä minimoi elektronisille etsimille tyypillisiä viiveitä.  (A) Kuvaus ilman ylitummumista (B) Kuvassa ylitummumista

Kaksi kaurista kamppailevat

Hiljainen, tärinätön elektroninen suljin

Elektroninen suljin

toimii hiljaisesti ilman mekaanista ääntä, joka saattaa häiritä, kun urheilua tai tapahtumia kuvataan hiljaisessa ympäristössä. Elektroninen suljin ei myöskään tärähtele. Tämä vähentää sumentumista ja parantaa erinomaista kuvanlaatua entisestään. Ja koska elektronisessa sulkimessa ei ole liikkuvia osia, se on kestävämpi kuin mekaaniset sulkimet

Kuvat välkkymisen kanssa ja ilman sitä

Kuvaus ilman välkkymistä elektronisen sulkimella

Uuden kuvatunnistimen nopean lukuominaisuuden ansiosta kuvaus ilman välkkymistä elektronisella sulkimella on saatavilla ensimmäisen kerran

. Tämä mahdollistaa ylitummumattoman kuvauksen, AF/AE-seurantamääritykset jopa 120 kuvan sekuntinopeudella, jatkuvan kuvauksen jopa 30 kuvan sekuntinopeudella

, hiljaisen kuvauksen sekä muut elektronisen sulkimen edut ilman välkkymistä kuvattaessa loisteputken, LED:n tai muun keinovalon valossa.  Kuvaus ilman välkkymistä [1] Käytössä [2] Ei käytössä

Pyöräilijä auringonlaskussa

Elektronisen sulkimen salamatäsmäys ja nopea mekaaninen täsmäys

Ensimmäistä kertaa α-kamerassa elektronisen sulkimen salamatäsmäys on käytettävissä pinorakenteisen CMOS-kennon korkean lukunopeuden ansiosta. Kaikki elektronisen sulkimen ominaisuudet ovat käytettävissä 1/200 sekuntinopeuteen asti. Jos tarvitset lisää nopeutta, uusi mekaaninen suljinjärjestelmä mahdollistaa salamatäsmäyksen jopa 1/400 s (1/500 s APS-C). Näin voit taltioida dynaamista toimintaa ja kuvata entistä luovemmin.

Vuorissa näkyvä valokontrasti

Korkea resoluutio ja herkkyys sekä 15 askeleen dynaaminen alue

α1-kamerassa on tehokas kohinanvaimennus, joka takaa upean resoluution 50,1 tehollisen megapikselin kuvakennon avulla. Resoluutiota täydentää korkea herkkyys ja vähäinen kohina sekä noin 15 askeleen

dynaaminen alue matalammilla herkkyyksillä. Tämä takaa luonnollisen sävyasteikon.

Yönäkymä kaupungista hämärässä

Laaja herkkyysalue

Kuvakennon suuri pikselimäärä, taustavalaistu rakenne, aukoton siru, heijastuksia estävä pinnoite ja muut alkuperäiset kuvatekniikat toimivat yhdessä BIONZ XR -kuvaprosessorin kanssa. Tuloksena on korkea resoluutio ja vähäinen kohina koko herkkyysalueella: normaali ISO-herkkyys 100–32 000, laajennettavissa alueelle ISO50–102 400

.

Kaksi kuvaa mallista eri väriprofiileilla

Creative Look -esiasetukset tunnelman luontiin kamerassa

Valikoima uusia Creative Looks -esiasetuksia helpottaa oikean tunnelman luomisen valokuviin ja videoihin kamerassa. 10 Creative Look -esiasetuksiin on määritetty valmiiksi muun muassa väri, värisyvyys, kirkkaus, kontrasti ja terävyys. Esiasetusta voi käyttää sellaisenaan tai käyttäjän muokkaamana. Muokatut Creative Look -esiasetukset voi tallentaa Custom Looks -valikkoon myöhempää käyttöä varten.

Kuva viisiakselisesta kuvanvakautuksesta

Viisiakselinen optinen kuvanvakautus rungossa tarjoaa 5,5 askeleen

valotusaikaedun

Huipputarkka vakautusyksikkö, gyroanturit ja uusimmat kuvanvakautusalgoritmit takaavat 5,5 askeleen aukon

edun valotusajassa. Näin korkean resoluution kuvien laatu on paras mahdollinen kameran 50,1 megapikselin kennosta. α1-kamerassa on myös aktiivitila, joka tarjoaa loistavan vakautuksen käsivaraiselle videokuvaukselle.  [1] Pystytärinä [2] Vaakatärinä [3] Rullaus

Lentävä lintu, jonka kasvojen päällä on automaattitarkennuskehys

Uusi reaaliaikainen lintujen Eye AF -toiminto

α1-kamerassa on reaaliaikainen ihmisten ja eläinten Eye AF -toiminto. Lisäksi siinä on korkeatasoinen kohteentunnistustekniikka, joka mahdollistaa reaaliaikaisen lintujen Eye AF-toiminnon

. Kun valitset seurattavan linnun, kamera tunnistaa ja tarkentaa automaattisesti linnun silmän olipa lintu paikallaan tai lennossa. Optimoidut algoritmit varmistavat, että seuranta säilyy, vaikka lintu pyrähtäisi lentoon tai jos rajaus yhtäkkiä muuttuu

.

Laskettelija, jonka pään kohdalla on automaattitarkennuksen kehys

Tarkka reaaliaikainen seuranta

α1-kamerassa on AI-pohjainen reaaliaikainen seuranta, joka säilyttää tarkennuksen, kun laukaisinta pidetään puolivälissä. Uusi kohteentunnistusalgoritmi laskee värin, kuvion (kirkkaus) ja kohteen etäisyyden (syvyys) perusteella tilatietoja reaaliajassa huippunopeudella. α1-kameran reaaliaikainen seuranta on nopeampi ja tarkempi kuin koskaan.

Automaattitarkennuksen tunnistinalueet, jotka kattavat melkein koko kuvan

759 pisteen laaja vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus

759

pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa noin 92 prosenttia kuva-alueesta. Se varmistaa myös haastavien kohteiden tarkan ja virheettömän tarkennuksen. 759 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus toimii yhdessä 425 pisteen kontrastintunnistusjärjestelmän kanssa, minkä ansiosta automaattitarkennus toimii kaikissa ympäristöissä.

Lehtiä sammaleen päällä

Ällistyttävä realismi 8K 30p -videoilla

Ensimmäistä kertaa α-sarjassa α1-kamera sisältää 8K 30p

XAVC HS -tallennuksen ja 8,6K-näytteenoton, mikä takaa upean resoluution ja todenmukaisuuden. Yhdessä α1-kameran automaattitarkennuksen, sävyasteikon ja värintoiston kanssa 8K-resoluutio herättää maailman eloon. 8K-kuvamateriaali sopii myös joustavaan 4K-muokkaukseen. Matalan bittinopeuden välitiedostot ja teräväpiirtotarkkuus voidaan tallentaa samanaikaisesti vain 8K:lla.

Japanilainen tanssija

4K-videotallennus jopa 120 kuvan sekuntinopeudella

α1-kamerassa on kameran sisäinen 4K-tallennus jopa 120 kuvaa sekunnissa

. Erittäin tasainen 5x (enintään) hidastus

4K:n resoluutiolla laajentaa ilmaisuvapautta. Tämä ominaisuus tukee 10-bittistä 4:2:2-tallennusta, ja sitä voi käyttää tehokkaan kehysten välisen Long GOP -pakkauksen tai korkealaatuisen kameran rungossa pakatun Intra (All-I) -pakkauksen kanssa.

Kaksi maisemakuvaa, joissa pidemmät ja lyhyemmät nuolet havainnollistavat eri tuotantoaikoja

Täysi pikselilukema ilman pakkausta tarkoissa 4K-videoissa

Täysi kennokoko ja Super 35 voidaan valita 4K-videotallennusta varten. Täysi pikselilukema ilman pakkausta Super 35 -tilassa (noin APS-C 16:9) mahdollistaa 4K-videoiden vaatiman tietomäärän 2,3-kertaisen pakkauksen. Tuloksena on korkearesoluutioinen ja tarkka 4K-video, ja moiré-ilmiö ja rosoisuus on minimoitu. Jopa 600 Mb/s:n bittinopeus on saatavilla 4K XAVC HS-, XAVC S- ja XAVC S-I -tallennukselle.  (A) 2,3-kertainen tietomäärä

Maisemakuva, jossa matalan ja korkean kontrastin puolikkaat

S-Log3 ja 10-bittinen HLG tuovat lisää syvyyttä

Pitkän S-Log3-gammakäyrän avulla saavutetaan yli 15 askeleen dynaaminen alue. S-Gamut3- ja S-Gamut3.Cine-väriskaala-asetukset helpottavat α1-materiaalin sovittamisen digitaalisella VENICE-elokuvakameralla, PXW-FX9-kameralla ja muilla ammattitasoisilla videokameroilla kuvatun materiaalin kanssa. Myös HLG (Hybrid Log-Gamma) -kuvaprofiili on saatavilla. Se mahdollistaa suoran toiston HDR (HLG) -yhteensopivalla TV:llä ilman värimääritystä.

α1-kameraan liitetty ulkoinen näyttö

16-bittinen RAW-kuva

α1-kameran 16-bittisten RAW-kuvatietojen käyttö ulkoisessa tallentimessa HDMI:n kautta maksimoi joustavan jälkituotannon. Täyden kennokoon 4 332 x 2 448 16-bittinen muoto täyttää 4 096 x 2 048 DCI-4K -videoiden vaatimukset. Saatavilla on eri kuvataajuuksia ja väriavaruuksia. RAW-kuvatietoja voi myös käyttää HDMI:n kautta samalla kun tallennetaan XAVC HS 4K-, XAVC S 4K- tai XAVC S-I 4K -videoita sisäiselle kortille. Välillinen tallentaminen on myös saatavilla.

Kuva sisäosasta

Tehokas lämmönhaihdutus pitkään kuvaukseen

Uusi lämmönhaihdutusrakenne ylläpitää kuvatunnistimen ja kuvaprosessorin normaalia käyttölämpötilaa. Näin kamera ei ylikuumennu, ja rungon mitat ovat kompaktit. Tämän ansiosta voit tallentaa 8K/30p- tai 4K/60p-videoita jatkuvalla 10-bittisellä 4:2:0-tallennuksella yli 30 minuutin ajan.

Malli, joka meikkaa

S-Cinetone takaa elokuvamaisen ilmeen

α1-kamera sisältää S-Cinetone-värimatriisin, joka tuottaa myös arvostetut FX9- ja FX6-värit ja -ihonsävyt. VENICEN kaltaisten Cinema Line -kameroiden tekniikoihin pohjautuva S-Cinetone tuottaa luonnolliset ihonsävyt, pehmeät värit ja upeat korostukset. S-Cinetone tarjoaa valokuvaajille ilmaisullista syvyyttä.

Mäkihyppääjä

Panoroi kuvia elektronisella sulkimella

Elektronisen sulkimen käyttäminen pitkillä valotusajoilla voi heikentää näytön vastetta, jolloin nopeiden kohteiden seuraaminen vaikeutuu. Ota [Matalan kuvataajuuden rajat] käyttöön, kun valotusaika on lyhyempi kuin 1/60, jotta ylitummumiskehyksiä käytetään oikealla kuvataajuudella. Tämä parantaa näytön vastetta ja helpottaa kohteen seuraamista ilman näytön viivettä

.

Kuva golfaajasta valkoisella keskikehyksellä

Vaihda täyden kennokoon ja APS-C-muotojen välillä

M- ja S-koon kuvissa on yhtä paljon pikseleitä täyden kennokoon tilassa ja APS-C-tilassa

, joten voit vaihtaa saumattomasti esimerkiksi täyden kennokoon [M:M21] ja APS-C:n [M:M21] välillä saman kuvauksen aikana. Ja koska 759 vaiheentunnistuspisteen Full Array on saatavilla APS-C-tilassa ja täyden kennokokoon tilassa, automaattitarkennus on aina tasainen.  [1] Täysi kennokoko [2] APS-C

Asetus "Operation Customize" -valikkoon ja kursori kohtaan "Different Set for Still/MV"

Erilliset valokuva- ja videoasetukset

Joitakin kameran kuvaustilojen asetuksia voi nyt muuttaa valitun kuvaustilan mukaan. Tästä voi olla hyötyä, kun haluat käyttää jotain muuta aukkoa tai valotusaikaa tai muita asetuksia valokuville ja videoille. Käytettävissä olevat asetukset: aukko, valotusaika, valotuksen säätö, ISO-herkkyys, mittaustila, valkotasapaino ja kuvaprofiili.

Kameran etsin

Korkearesoluutioinen etsin ja luokkansa laajin perspektiivi

Noin 9,44 miljoonan pisteen elektroninen etsin, OLED-teräväpiirtonäyttö ja tarkka optiikka takaavat luokan parhaan resoluution

. Se tarjoaa myös 0,90-kertaisen etsimen suurennuksen, lävistäjältään 41 asteen kuva-alan sekä 25 mm:n pintavälin. Tuloksena on selkeä ja vääristymätön kuva. Edistyneessä etsimessä on myös virkistystaajuus 240 kuvaa sekunnissa sekä erittäin tasainen UXGA-kuva-ala.

Älypuhelimen käyttö α1:n kanssa

Sisäänrakennettu Wi-Fi, jossa 2×2 MIMO -tuki

Kiinteä langaton lähiverkkoyhteys mahdollistaa tiedonsiirron 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n

kaistoilla, joista jälkimmäinen tukee 2×2 MIMO -tekniikkaa (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) ja takaa alan johtavan nopeuden. Kahden antennin kokoonpano takaa luotettavan tiedonsiirron myös kameran kestävässä magnesiumseosrungossa. 5 GHz:n yhteys tuo etuja uutis- ja urheilukuvaajille, joiden pitää toimittaa materiaali luotettavalla nopeudella.

Kameran vasen puoli, jossa näkyy SuperSpeed USB -liitin

Nopea USB Type-C- ja 1000BASE-T-verkkoyhteydet

USB Type-C® -liitin tukee nopeaa SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2) -tiedonsiirtoa. Tämä tarjoaa huippunopean tietokoneella ohjattavan etäkuvauksen, joka helpottaa isojen kuvatiedostojen käsittelyä. α1-kamerassa on myös sisäänrakennettu 1000BASE-T LAN -liitin huippunopeaa ja vakaata tiedonsiirtoa varten (mukaan lukien etäkuvaus). FTPS (File Transfer over SSL/TLS) on tuettu. Tämä mahdollistaa tietojen suojauksen SSL- tai TLS-salauksella.

"RAW File Type" (RAW-tiedostotyyppi) -valikko ja kursori kohdassa "Lossless Comp" (Häviötön pakkaus)

Häviötön pakkaus ja ”Light” (Kevyt) JPEG

Pakattujen ja pakkaamattomien RAW-kuvien lisäksi α1-kamera sisältää tehokkaan häviöttömän pakkauksen ilman laadun merkittävää heikkenemistä. Uuden ”Light” (Kevyt) JPEG -kokoasetuksen ansiosta tiedostot ovat pienempiä kuin ”Standard” (Vakio) asetuksella, ja nopeaa lähetysmahdollisuutta tarvitsevat uutis -ja urheilukuvaajat voivat toimittaa kuvat nopeammin.

Vuori ja puita

HEIF: korkea pakkaustaso ja loistava kuvanlaatu

α1-kamerassa on monipuolinen valikoima RAW- ja JPEG-muotoja. Lisäksi se sisältää HEIF (High Efficiency Image File) -muodon, joka takaa tasaiset 10-bittiset sävyt. Tämän ansiosta kuvissa on herkät ja luonnolliset sävyt kuvattaessa taivasta tai muotokuvia. HEIF-muodon käyttämä edistynyt pakkaustekniikka takaa JPEG-tasoisen kuvanlaadun kaksinkertaisella pakkauksella.

Sormi koskettaa valikkonäyttöä

Kattava kosketusohjaus

Uudistettu valikkorakenne helpottaa navigointia, ja kosketusvalikon ohjaimet ovat nopeita ja intuitiivisia. Kaikki pää- ja toimintovalikot toimivat kosketuksella. Touch Focus ja Touch Tracking lisäävät entisestään intuitiivista ohjausta. Kun Touch Tracking on käytössä, voit käynnistää reaaliaikaisen seurannan koskettamalla kohdetta näytössä (valokuvat ja videot).

Kamera takaa ja kaksi SD-korttia

Kaksi CFexpress Type A -muistikorttipaikkaa

α1-kameran kaksi muistikorttipaikkaa tukevat UHS-I ja UHS-II SDXC/SDHC -kortteja sekä uusia CFexpress Type A -kortteja, jotka tarjoavat entistä suuremman kokonaiskapasiteetin ja nopeammat luku-/kirjoitusnopeudet. CFexpress Type A -kortit sopivat hyvin huippunopeaan jatkuvaan valokuvaukseen sekä korkearesoluutioiseen nopean bittinopeuden videotallennukseen. Valokuvat ja videot voi tallentaa muistivälineelle eri tavoin käyttötarkoituksen mukaan.

Tekniset tiedot

Objektiivi

Objektiivin kiinnitys
E-tyyppi

Kuvakenno

Kuvasuhde
3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 50,1 megapikseliä
Pikselimäärä (yhteensä)
Noin 50,5 megapikseliä
Kennon tyyppi
35 mm:n täysikokoinen (35,9 × 24,0 mm) Exmor RS CMOS -kenno
Pölynestojärjestelmä
Kyllä (jännitteeltä suojaava pinnoite optiikan suotimessa ja ultraäänellä toimiva värinämekanismi)

Tallennus (still-kuvat)

Tallennusformaatti
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, MPF Baseline -yhteensopiva), HEIF (MPEG-A MIAF -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 4.0 -yhteensopiva))
Kuvan koko (pikseliä), [3:2]
35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 8 640 x 5 760 (49,7 M), M-koko: 5 616 x 3 744 (21 M), S-koko: 4 320 x 2 880 (12,4 M), APS-C, M-koko: 5 616 x 3 744 (21 M), S-koko: 4 320 x 2 880 (12,4 M)
KUVAKOKO (PIKSELIÄ) [4:3] 
35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 7 680 x 5 760 (44,2 M), M-koko: 4 992 x 3 744 (18,6 M), S-koko: 3 840 x 2 880 (11 M), APS-C, M-koko: 4 992 x 3 744 (18,6 M), S-koko: 3 840 x 2 880 (11 M)
Kuvan koko (pikseliä), [16:9]
35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 8 760 x 4 864 (42 M), M-koko: 5 616 x 3 160 (17,7 M), S-koko: 4 320 x 2 432 (10,5 M), APS-C, M-koko: 5 616 x 3 160 (17,7 M), S-koko: 4 320 x 2 432 (10,5 M)
KUVAN KOKO (PIKSELIÄ) [1:1] 
35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 5 760 x 5 760 (33 M), M-koko: 3 744 x 3 744 (14 M), S-koko: 2 880 x 2 880 (8,2 M), APS-C, M-koko: 3 744 x 3 744 (14 M), S-koko: 2 880 x 2 880 (8,2 M)
Kuvanlaatutilat
RAW (pakattu / häviötön pakkaus / pakkaamaton), JPEG (Extra fine / Fine / Standard / Light), HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (Extra fine / Fine / Standard / Light)
Kuvatehoste
Luova tyyli
Kuvaprofiili
Kyllä (ei käytössä / PP1–PP11), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, S-Cinetone, Cine1–4, ITU709, ITU709 (800 %), S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa
LUOVA ULKOMUOTO
ST, PT, NT, VV, VV2, FL, IN, SH, BW, SE, mukautettu ulkoasu (1-6)
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi
Väriavaruus
sRGB-standardi (ja sYCC-väriskaala), Adobe RGB -standardi ja Rec. ITU-R BT.2100 -standardin mukainen (BT.2020-väriskaala).
14bit RAW
Kyllä

Tallennus (video)

Tallennusformaatti
XAVC S, XAVC HS
Videon pakkausmuoto
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Äänen tallennusmuoto
LPCM 2-kanav. (48 kHz 16-bittinen), LPCM 2-kanav. (48 kHz 24-bittinen)

, LPCM 4-kanav. (48 kHz 24-bittinen), MPEG-4 AAC-LC 2-kanav.VäriavaruusTallennus ITU-R BT.2100 -standardin mukainen (BT.2020-väriskaala)

Kuvatehoste
Luova tyyli
Kuvaprofiili
Kyllä (ei käytössä / PP1–PP11), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, S-Cinetone, Cine1–4, ITU709, ITU709 (800 %), S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa
LUOVA ULKOMUOTO
ST, PT, NT, VV, VV2, FL, IN, SH, BW, SE, mukautettu ulkoasu (1-6)
VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC HS 8K)
7 680 x 4 320 (4:2:0, 10-bittinen, NTSC) (noin): 30p (400 Mb/s / 200 Mb/s), 24p (400 Mb/s / 200 Mb/s), 7 680 x 4 320 (4:2:0, 10-bittinen, PAL) (noin): 25p (400 Mb/s / 200 Mb/s)
VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC HS 4K)
3 840 x 2 160 (4:2:0, 10-bittinen, NTSC) (noin): 120p (200 Mb/s), 60p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 50 Mb/s / 30 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:0, 10-bittinen, PAL) (noin): 100p (200 Mb/s), 50p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:2, 10-bittinen, NTSC) (noin): 120p (280 Mb/s), 60p (200 Mb/s / 100 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 50 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:2, 10-bittinen, PAL) (noin): 100p (280 Mb/s), 50p (200 Mb/s / 100 Mb/s)
VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC S 4K)
3 840 x 2 160 (4:2:0, 8-bittinen, NTSC) (noin): 120p (200 Mb/s), 60p (150 Mb/s), 30p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 24p (100 Mb/s / 60 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:0, 8-bittinen, PAL) (noin): 100p (200 Mb/s), 50p (150 Mb/s), 25p (100 Mb/s / 60 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:2, 10-bittinen, NTSC) (noin): 120p (280 Mb/s), 60p (200 Mb/s), 30p (140 Mb/s), 24p (100 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:2, 10-bittinen, PAL) (noin): 100p (280 Mb/s), 50p (200 Mb/s), 25p (140 Mb/s)
VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC S HD)
1 920 x 1 080 (4:2:0, 8-bittinen, NTSC) (noin): 120p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 60p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 30p (50 Mb/s / 16 Mb/s), 24p (50 Mb/s); 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8-bittinen, PAL) (noin): 100p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 50p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 25p (50 Mb/s / 16 Mb/s); 1 920 x 1 080 (4:2:2, 10-bittinen, NTSC) (noin): 60p (50 Mb/s), 30p (50 Mb/s), 24p (50 Mb/s); 1 920 x 1 080 (4:2:2, 10-bittinen, PAL) (noin): 50p (50 Mb/s), 25p (50 Mb/s)
VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC S-I 4K)
3 840 x 2 160 (4:2:2, 10-bittinen, NTSC) (noin): 60p (600 Mb/s), 30p (300 Mb/s), 24p (240 Mb/s); 3 840 x 2 160 (4:2:2, 10-bittinen, PAL) (noin): 50p (500 Mb/s), 25p (250 Mb/s)
VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC S-I HD)
1 920 x 1 080 (4:2:2, 10-bittinen, NTSC) (noin): 60p (222 Mb/s), 30p (111 Mb/s), 24p (89 Mb/s); 1 920 x 1 080 (4:2:2, 10-bittinen, PAL) (noin): 50p (185 Mb/s), 25p (93 Mb/s)
HIDASTUS JA NOPEUTUS (KUVAUSNOPEUS) 
NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60, 120 tai 240 kuvaa/s

, PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50, 100 tai 200 kuvaa/s

Videotoiminnot
Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, välillinen tallentaminen (1 280 x 720 [6 Mb/s], 1 920 x 1 080 [9 Mb/s], 1 920 x 1 080 [16 Mb/s]), TC/UB, automaattinen hidas suljin, gammanäyttötoiminto, RAW-lähtö (HDMI)

Tallennusjärjestelmä

Sijaintitietojen linkitys älypuhelimesta
Kyllä
Media
SD-muistikortti / SDHC-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), CFexpress Type A -muistikortti
Muistikorttipaikka
KORTTIPAIKKA 1: yhdistelmäkorttipaikka SD (UHS-I/II-yhteensopiva) -muistikortille / CFexpress Type A -kortille, KORTTIPAIKKA 2: yhdistelmäkorttipaikka SD (UHS-I/II-yhteensopiva) -muistikortille / CFexpress Type A -kortille
Tallennus kahdelle muistikortille
Samanaikainen tallennus, lajittelu, automaattinen medialähteiden vaihto, kopiointi

Kohinanvaimennus

Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä 1 sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali / pieni / ei käytössä

Valkotasapaino

Valkotasapainotilat
Automaattinen / päivänvalo / varjoisa / pilvinen / hehkulamppu / loisteputki / salama / vedenalainen / värilämpötila (2 500–9 900 K) ja värisuodin / mukautettu
SULKIMEN AWB-LUKITUS 
Kyllä (laukaisin puoliväliin / jatkuva kuvaus / pois)

Tarkennus

Tarkennuksen tyyppi
Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen-/kontrastintunnistus)
Tarkennuksen tunnistin
Exmor® RS CMOS -kenno
Tarkennuspiste
35 mm:n täysikokoinen kenno: 759-pisteinen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus), APS-C-tila ja FF-objektiivi: 759-pisteinen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus), APS-C-objektiivi: 575 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 425 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)
Tarkennuksen herkkyysalue
EV-4–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi kiinnitettynä)
Tarkennustila
AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus
Tarkennusalue
Laaja / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava piste / laajennettu joustava pistetarkennus / seuranta
EYE AF -TOIMINTO
Valokuva: ihminen (oikean/vasemman silmän valinta) / eläin (oikean/vasemman silmän valinta) / lintu, video: ihminen (oikean/vasemman silmän valinta)
Muut ominaisuudet
Ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus, AF-seurannan herkkyys (valokuva), automaattitarkennuksen kohteenvaihtoherkkyys (video), automaattitarkennuksen siirtymänopeus (video), AF-alueen vaihto, AF-alueen rekisteröinti, tarkennuspisteen ympyröinti
AF-esivalaisu
Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)
Automaattitark. apuvalon alue
Noin 0,3 m – noin 3,0 m (FE 28–70 mm:n F3,5–5,6 OSS -objektiivi asennettuna)
Tarkennuksen tyyppi LA-EA3:lla (myydään erikseen)
Vaihetunnistus

Valotus

Mittauksen tyyppi
1200-alueen arvioiva mittaus
Mittaustunnistin
Exmor® RS CMOS -kenno
Mittausherkkyys
EV-3–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)
Mittaustila
Monialuemittaus, keskipainotteinen, pistetarkennus, pistetarkennus (vakio/suuri), koko näytön tila keskim., korostus
Valotuksen säätö
+/-5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välit) (valotuksen korjaussäätimellä: +/-3 EV [1/3 EV:n välit])
Valotuksen haarukointi
Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5/9 kuvaa. (ympäristön valo / salamavalo)
AE-lukitus
Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana AE:n lukituspainikkeella. (käytössä/pois/automaattinen)
Valotustilat
AUTO (iAuto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta [A] / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M) / joustava laaj. tila), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P], aukon esivalinta [A] / valotusajan esivalinta [S] / manuaalinen [M] / joustava laaj. tila)
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuva: ISO 100–32 000 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 102 400), AUTO (ISO 100–12 800, ala- ja yläraja valittavissa), videot: aluetta ISO 100–32 000 vastaava, AUTO (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa)
Kuvaus ilman välkkymistä
Kyllä
Kohtauksen valinta

Etsin

Etsimen tyyppi
1,6 cm:n (0,64 tuuman) elektroninen etsin (väri)
Pisteiden määrä
9 437 184 pistettä
Kuva-ala
100 %
Suurennus
noin 0,90x (50 mm:n objektiivi tarkennettuna äärettömyyteen, –1m-₁)
Diopterin säätö
–4,0…+3,0m-₁
Etsimen katseluetäisyys
Noin 25 mm etsimestä, 21 mm etsinkehyksestä säädöllä –1m-₁ (CIPA-standardi)
NÄYTTÖTOIMINTO
Histogrammi, reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö, digitaalinen tasomittari, ruudukkoviivat, tarkennuksen tarkistus, ääriviivat, MF, varjostus, videomerkitsin, näytön korostus tallennuksen aikana
Etsimen kuvataajuuden valinta
STD 60 kuvaa/s / HI 120 kuvaa/s / HI+ 240 kuvaa/s

LCD-näyttö

Näyttötyyppi
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Pisteiden määrä
1 440 000 pistettä
Kosketusnäyttö
Kyllä
Kirkkauden säätö
Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2…+2 ), aurinkoisen sään tila
Säädettävä kulma
Ylös noin 107 astetta, alas noin 41 astetta
Suurennustoiminto
Kyllä, suurennustoiminto (35 mm:n täysi kennokoko: 4,2x/8,5x, APS-C: 2,7x/5,5x)

Muut ominaisuudet

PlayMemories Camera Apps™
Clear Image Zoom
Valokuvat: noin 2x, videot: noin 1,5x (4K), noin 2x (HD)
Digitaalinen zoom
Smart Zoom (valokuvat): 35 mm:n täysi kennokoko: M-koko: noin 1,5x, S-koko: noin 2x, APS-C: S-koko: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): 35 mm:n täysi kenno: L-koko: noin 4x, M-koko: noin 6,1x, S-koko: noin 8x, APS-C: M-koko: noin 4x, S-koko: noin 5,2x, digitaalinen zoom (video): 35 mm:n täysi koko: noin 4x, APS-C: noin 4x
Kasvontunnistus
Kasvojen/silmien esivalinta automaattitarkennuksessa, kasvojen esivalinta monimittauksessa, rekisteröityjen kasvojen esivalinta
Omakuva-ajastin
Muut
Jaksottaiskuvaus, ISO AUTO, pienin valotusaika, kirkkauden valvonta, tekijänoikeustiedot, tiedostonimen määritys, asetusten tallennus/tuonti, ohje, videon valotila, kierrettävä zoom-rengas

Suljin

Malli
Elektronisesti säädettävä, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin
Sulkimen tyyppi
Mekaaninen suljin / elektroninen suljin
Valotusaika
Valokuvat, yksi kuva, mekaaninen suljin: 1/8 000–30 s, aikavalotus, AUTO: 1/32 000–30 s, aikavalotus, elektroninen suljin: 1/32 000–30 s, valokuvat, jatkuva kuvaus, mekaaninen suljin:1/8 000–30 s, AUTO: 1/32 000–1/2 s, elektroninen suljin: 1/32 000–1/2 s, videot: 1/8000–1/4 (väli 1/3), enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisessa Slow Shutter -tilassa)
Salamatäsmäys: Nopeus
(Mekaaninen suljin), (salamatäsmäyksen valinta) on (käytössä) tai (AUTO): 1/400 s (35 mm:n täysi kenno), 1/500 s (APS-C), (salamatäsmäyksen valinta) on (ei käytössä):1/320 s (35 mm:n täysi kenno), 1/400 s (APS-C), (elektroninen suljin), 1/200 s (35 mm:n täysi kenno), 1/250 s (APS-C)
Elektroninen sulkimen etuverho
Kyllä
Hiljainen kuvaus
Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Kuvanvakautus

Malli
Kennonväristysmekanismi ja viisiakselinen korjaus (korjaus objektiivin ominaisuuksien mukaan)
Korjaustehoste
5,5 arvoa (Perustuu CIPA-standardiin. Vain vaaka- ja pystysuuntainen tärinä. Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA -objektiivi kiinnitettynä. Pitkän valotusajan kohinanvaimennus poissa käytöstä.)

Salaman ohjaus

Malli
Ohjeluku
Salaman kuva-ala
Ohjaus
TTL-esisalama
Salaman kompensaatio
+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)
Salamatilat
Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), langaton

, nopea täsmäys

Latautumisaika
Ulkoisen salaman yhteensopivuus
Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa
FE-tasolukko
Kyllä
Langaton ohjain
Kyllä (valosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, hidas täsmäys, nopea täsmäys / radiosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, takatäsmäys, hidas täsmäys, nopea täsmäys)

Asema

Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi+/Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva, haarukointi: jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi
Jatkuvan seurannan nopeus (noin enint.)
AUTO/elektroninen suljin: Jatkuva kuvaus: Hi+ (Korkea+): 30 kuvaa/s, Hi (Korkea): 20 kuvaa/s, Mid (Keski): 15 kuvaa/s, Lo (Matala): 5 kuvaa/s
mekaaninen suljin: Jatkuva kuvaus: Hi+ (Korkea+): 10 kuvaa/s, Hi (Korkea): 8 kuvaa/s, Mid (Keski): 6 kuvaa/s, Lo (Matala): 3 kuvaa sekunnissa
Tallennettavien kuvien määrä (noin)
JPEG Extra fine L: 182 kuvaa, JPEG Fine L: 400 kuvaa, JPEG Standard L: 400 kuvaa, RAW: 238 kuvaa, RAW ja JPG: 192 kuvaa, RAW (häviötön pakkaus): 96 kuvaa, RAW (häviötön pakkaus) ja JPG: 83 kuvaa, RAW (pakkaamaton): 82 kuvaa, RAW (pakkaamaton) ja JPG: 78 kuvaa
Omakuva-ajastin
10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin / haarukointi-itselaukaisin
Pikselisiirto monikuvauksessa
Kyllä (4 kuvaa / 16 kuvaa)

Toisto

Kuvakaappaus
Kyllä
Tilat
Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), Y RGB -histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 21,6x, M-koko: 14,0x, S-koko: 10,8x), automaattinen tarkistus, kuvan suunta, kansion valinta (päivämäärä/valokuva/video), suojaus, luokitus, näyttö ryhmänä

Liittymä

PC-liitäntä
Massamuisti / MTP
Multi-/Micro-USB-liitäntä
Kyllä (SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2) -yhteensopiva)
Bluetooth®
Kyllä (Bluetooth Standard, versio 5.0 [2,4 GHz:n taajuus])
Langaton lähiverkko (sisäänrakennettu)
Kyllä (Wi-Fi-yhteensopiva, IEEE 802.11a/b/g/n/ac [2,4 GHz:n / 5 GHz:n kaista])

monikäyttöinen lisävarustesovitinKyllä (digitaalisella ääniliitännällä)

Mikrofoniliitäntä
Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)
Täsmäysliitäntä
Kyllä
Kuulokeliitäntä
Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)
Pystykahvan liitin
Kyllä
LAN-liitäntä
Kyllä (1000BASE-T, 100BASE-TX, 10BASE-T)
TOIMINNOT
FTP-tiedonsiirto (kiinteä lähiverkko, USB-yhteys, Wi-Fi), toisto älypuhelimissa, kauko-ohjaus älypuhelimella, NFC One-touch -kaukosäädin, PC-kauko-ohjaus, BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD

Ääni

Mikrofoni
Sisäänrakennettu, stereo
Kaiutin
Sisäänrakennettu, mono

Tulosta

Yhteensopivat standardit
Exif Print, Print Image Matching III

Mukautettu toiminto

Malli
Mukautettavat painikeasetukset, ohjelmoitavat asetukset (kameran muisti 3, muistikortti 4), Oman säätöpyörän asetukset, Oma valikko, mukautettujen kuvausasetusten tallennus

Objektiivin korjaus

Asetus
Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä

Teho

Vakioakku
Yksi ladattava akku NP-FZ100
Akunkesto (valokuvat)
Noin 430 kuvaa (etsin) / noin 530 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Akunkesto (video, varsinainen tallennus)
noin 90 minuuttia (etsin) / noin 95 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Akunkesto (video, jatkuva tallennus)
noin 145 minuuttia (etsin) / noin 150 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Sisäinen akun lataus
Kyllä (USB Type-C -liitäntä; USB Power Delivery -yhteensopiva)
Virrankulutus (etsin)
Valokuvat: noin 4,6 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 6,8 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)
Virrankulutus (LCD-näyttö)
Valokuvat: noin 3,7 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 6,6 W (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)
USB-virtalähde
Kyllä (USB Type-C -liitäntä; USB Power Delivery -yhteensopiva)

Muut

Käyttölämpötila
0–40 °C / 32–104 °F

Koko ja paino

Paino (akun ja muistikortin kanssa)
Noin 737 g, noin 1 lb 10,0 oz
Mitat (L x K x S)
Noin 128,9 mm x 96,9 mm x 80,8 mm, noin 128,9 mm x 96,9 mm x 69,7 mm (KAHVASTA NÄYTTÖÖN), noin 5 1/8 x 3 7/8 x 3 1/4 tuumaa, noin 5 1/8 x 3 7/8 x 2 3/4 tuumaa (KAHVASTA NÄYTTÖÖN)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony A1 runko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

suodattimet

Kennon koko
Kennon koko

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous