Sony FE 300mm F2.8 GM OSS

Tuotetunnus (SKU): SEL300F28GM.SYX Kategoriat ,

6 995,00 

Tuotteen saatavuus

Oma varasto:

Ennakkotilaustuote! Toimitukset alkavat viikolla tammikuun lopussa 2024

Maahantuojan varasto:

1 kpl varastossa.

 • Ensiluokkainen G Master -sarjan suuriaukkoinen teleobjektiivi
 • Ihanteellisen tasapainoinen ja luokkansa kevyin objektiivi
 • Henkeäsalpaava G Master -tarkkuus
 • Kaunis bokeh-sumennus nostaa kohteet esiin
 • Nopea, terävä automaattitarkennus on myös hiljainen ja vakaa
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 2 m
 • Suurin suurennussuhde (x): 0,16
 • Suodattimen halkaisija: 40,5mm
 • Paino1 470 g (ilman kolmijalkakiinnikettä)

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony FE 300mm F2.8 GM OSS

Kevyt ja tasapainoinen teleobjektiivi 300 mm F2.8
Sony FE 300mm F2.8 GM OSS on luokkansa kevyin kiinteän polttovälin suuriaukkoinen teleobjektiivi. Monipuolinen, vain 1 470 g:n  objektiivi tarjoaa upean optisen suorituskyvyn ja renderöinnin sekä nopean ja terävän automaattitarkennuksen. (Ei sisällä kolmijalkakiinnikettä) Optimaalinen tasapaino taataan siten, että objektiivin paino ei keskity etuosaan. Tämä auttaa vähentämään rasitusta ja väsymistä pitkäkestoisessa käsivaralta kuvaamisessa.

Henkeäsalpaava G Master -tarkkuus
Sony FE 300mm F2.8 GM OSS innovatiivisessa optisessa rakenteessa on kolme Super ED (extra-low dispersion) -lasielementtiä ja yksi ED-lasielementti, jotka vähentävät tehokkaasti aksiaalisia ja sivuttaisia väripoikkeamia. Erinomainen tarkkuus ja kontrasti säilyvät kuvan reunoille asti, mikä antaa vapaammat kädet kuvan rajaamiseen ja editointiin.

Kaunis bokeh-sumennus nostaa kohteet esiin
Upea pehmeä bokeh-sumennus mahdollistaa kapean syväterävyyden käytön ja tuo kohteet esiin taustasta. Sen lisäksi, että kamerassa on värin vuotamisen minimoiva optinen rakenne Super ED (Extra-low Dispersion)- ja ED-elementteineen, jokainen objektiivi kalibroidaan yksilöllisesti parhaan bokeh-laadun takaamiseksi. Myös 11-lamellinen pyöreä himmenninaukkomekanismi tukee kauniin pallomaista bokeh-sumennusta.

Nopea, terävä automaattitarkennus tuo esiin kamerarunkojen tehon
Sony FE 300mm F2.8 GM OSS Objektiivi maksimoi tehokkaiden kamerarunkojen nopeuspotentiaalin ja helpottaa siten tärkeiden hetkien ikuistamista, kuvasitpa sitten dynaamista urheilusuoritusta tai nopealiikkeisiä luontokohteita. Ohjaussignaaleiden nopeaa vastetta varten on hienosäädetty kaksi suuren voimahyötysuhteen lineaarista XD (extreme dynamic) -moottoria. Automaattitarkennuksen seurantanopeus ja terävyys säilyvät jopa otettaessa jatkuvaa sarjakuvaa.

Kevyt, vain 1 470 g ja erittäin tasapainoinen
Super ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtejä hyödyntävä optinen rakenne keventää painoa, kun objektiivin etuosan lähelle sijoitettavia elementtejä on vähemmän ja paino ei keskity etuosaan. Näin tasapaino on saatu optimoitua ja inertiamomenttia pienennettyä, mikä auttaa vähentämään kiertoa ja mahdollistaa objektiivin tarkan ja ketterän liikuttamisen ja panoroinnin kuvauksen aikana.

Pölyn- ja kosteudenkestävä sekä lujatekoinen
Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne takaa luotettavan toiminnan ulkokäytössä ja vaativissa olosuhteissa. Sisäisiin osiin ja viimeistelyyn käytetty kestävä magnesiumseos maksimoi kestävyyden ja pienentää painoa.

Ominaisuudet

 • Ensiluokkainen G Master -sarjan suuriaukkoinen teleobjektiivi
 • Ihanteellisen tasapainoinen ja luokkansa kevyin objektiivi
 • Henkeäsalpaava G Master -tarkkuus
 • Kaunis bokeh-sumennus nostaa kohteet esiin
 • Nopea, terävä automaattitarkennus on myös hiljainen ja vakaa
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 2 m
 • Suurin suurennussuhde (x): 0,16
 • Suodattimen halkaisija: 40,5mm
 • Paino1 470 g (ilman kolmijalkakiinnikettä)

Paketin sisältö

 • Sony FE 300mm F2.8 GM OSS
 • vastavalosuojus: ALC-SH175
 • Objektiivin etusuojus: mukana toimitettava
 • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
 • Pehmeä kotelo
 • Kolmijalkakiinnike, objektiivin hihna, suodin

 


Lisätiedot

Kameramerkki

Sony

Bajonetti kiinnitys

Sony FE-Mount, Sony E-Mount

Objektiivin tyyppi

Kiinteäpolttovälin objektiivit

Kennon koko

APS-C, Full Frame

Valmistaja

Ominaisuudet

Esimerkkikuva tennistä pelaavasta naisesta

Kevyt ja ihanteellisen tasapainoinen teleobjektiivi 300mm F2.8

SEL300F28GM on luokkansa kevyin suuriaukkoinen kiinteän polttovälin teleobjektiivi

. Monipuolinen, vain 1 470 grammaa (51,9 oz.) painava objektiivi tarjoaa uskomattoman optisen suorituskyvyn ja renderöinnin sekä hämmästyttävän nopean ja terävän automaattitarkennuksen. (Ei sisällä kolmijalkakiinnikettä) Parhaan mahdollisen tasapainon takaamiseksi objektiivi on suunniteltu siten, että sen paino ei keskity etuosaan. Tämä auttaa vähentämään rasitusta ja väsymistä silloin, kun kuvataan pitkään käsivaralta.

Esimerkkikuva seepralaumasta veden äärellä

Henkeäsalpaava G Master -tarkkuus

Innovatiivisessa optisessa rakenteessa on kolme Super ED (extra-low dispersion) -lasielementtiä ja yksi ED-lasielementti, jotka vähentävät tehokkaasti aksiaalisia ja sivuttaisia väripoikkeamia. Erinomainen tarkkuus ja kontrasti säilyvät kuvan reunoille asti, mikä antaa vapaammat kädet kuvan rajaamiseen ja muokkaukseen.

Lisätietoja Super ED -lasista

Esimerkkikuva linnusta puun oksalla

Kaunis bokeh-sumennus nostaa kohteet esiin

Upea pehmeä bokeh-sumennus mahdollistaa kapean syväterävyyden käytön ja tuo kohteet esiin taustasta. Sen lisäksi, että objektiivissa on uuden optisen rakenteen Super ED (extra-low dispersion)- ja ED-elementit, jokainen objektiivi kalibroidaan yksilöllisesti valmistuksen aikana parhaan mahdollisen bokeh-laadun takaamiseksi. Myös 11-lamellinen pyöreä himmenninaukkomekanismi tukee kauniin pallomaista bokeh-sumennusta.

Lisätietoja pyöreästä aukosta

Esimerkkikuva, jossa on näkymä tasangoista auringonlaskussa

Ennennäkemätön selkeys heijastumien ja haamukuvien minimoinnilla

Haamukuvat ja heijastumat minimoidaan Sonyn alkuperäisellä tehokkaalla Nano AR Coating II -pinnoitetekniikalla sekä rajoittamalla objektiivin rungon sisäisiä heijastumia. Tuloksena on selkeitä ja kirkkaita kuvia.

Lisätietoja Nano AR II -pinnoitteesta

Kuva, jossa näkyy lineaariset XD-moottorit objektiivin rungossa

Nopea, terävä automaattitarkennus on myös hiljainen ja vakaa

SEL300F28GM-objektiivia varten on varta vasten hienosäädetty kaksi suuren voimahyötysuhteen lineaarista XD (extreme dynamic) -moottoria sekä edistyksellinen ohjausalgoritmi, jotka takaavat äärimmäisen nopean vasteen ohjaussignaaleihin. Näin suuriaukkoista tarkennuselementtiryhmää voidaan ohjata täsmällisesti ja viive ja tärinä saadaan minimoitua. Tuloksena on poikkeuksellisen responsiivinen, terävä, hiljainen ja vakaa automaattitarkennus.

Lisätietoja lineaarisista XD-moottoreista

Esimerkkikuva miespuolisista koripalloilijoista korin alla

Nopea jatkuva kuvaus tarkalla AF/AE-seurannalla

Automaattitarkennuksen seurantanopeus ja terävyys säilyvät jopa otettaessa jatkuvaa sarjakuvaa F22-aukolla. Käyttäjä voi kuvata jatkuvasti seuratessaan liikkuvia kohteita panoroimalla tai pysähtyä paikalleen saavuttaakseen suuremman syväterävyyden aukon vähimmäisrajoituksista huolehtimatta.

Tuotekuvat kahdesta telejatkeesta

Erinomainen automaattitarkennuksen seurantakyky 1.4x- ja 2.0x-telejatkeilla

Nopea ja terävä automaattitarkennus on käytettävissä myös silloin, kun SEL300F28GM-objektiivia käytetään lisävarusteena saatavan SEL14TC (1.4x)- tai SEL20TC (2.0x) -telejatkeen kanssa.

Käyttökuva miespuolisesta valokuvaajasta, joka kantaa kahta teleobjektiivilla varustettua kameraa

Luokkansa kevyin

– vain 1 470 grammaa (51,9 oz.)

Super ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtejä hyödyntävän optisen rakenteen ansiosta painoa on saatu kevyemmäksi, kun objektiivin etuosan lähelle on sijoitettu vähemmän elementtejä. Näin tasapaino on saatu optimoitua ja inertiamomenttia pienennettyä, mikä auttaa vähentämään kiertoa ja mahdollistaa objektiivin tarkan ja ketterän liikuttamisen ja panoroinnin kuvauksen aikana.

Lisätietoja Super ED -lasista

Tuotekuva, jossa on lähikuva objektiivin OSS-kytkimestä

Sisäinen optinen SteadyShot

Sisäinen optinen kuvanvakautus helpottaa terävien kuvien ottamista käsivaralta teleobjektiivin polttoväleillä. MODE 2 -tilan vakautus sopii erinomaisesti panorointiin, ja MODE 3

tarjoaa parannetun vakautuksen dynaamiseen ja nopeatempoiseen urheilukuvaukseen. Yhteensopivat rungot

mahdollistavat tarkan rungon ja objektiivin välisen kommunikoinnin ja hallinnan auttaen hillitsemään tehokkaasti sumentumista.

Tuotekuva, jossa näkyy objektiivi sivulta kuvattuna sekä toimintorenkaan osoittava nuoli

Toimintorengas

SEL300F28GM sisältää toimintorenkaan, jolla voi suoraan ohjata tehokasta tarkennusta sekä vaihtaa APS-C-tilan ja täyden kennokoon välillä. Tehokas tarkennus: Tämä on oletusasetus. Renkaan kiertäminen käynnistää vakionopeudella toimivan tarkennuksen määritettyyn suuntaan. APS-C / täysi kennokoko: Rengasta kiertämällä voidaan valita nopeasti APS-C- tai täyden kennokoon tila, kun se on määritetty vastaavaan rungon valikkotoimintoon.

Kuva, joka havainnollistaa pölyä ja kosteutta hylkivää objektiivin muotoilua

Pölyn- ja kosteudenkestävä

sekä lujatekoinen

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne on erittäin luotettava. Sisäisiin osiin ja viimeistelyyn käytetty kestävä magnesiumseos maksimoi kestävyyden ja pienentää painoa. Lisäksi etummaisessa linssielementissä on fluoripinnoite, joka hylkii sormenjälkiä, pölyä ja muuta likaa sekä helpottaa pinnan puhdistamista.

Lisätietoja pölyä ja kosteutta hylkivästä rakenteesta

Tuotekuvat suotimesta

Suotimen tuki

ja muita ominaisuuksia

SEL300F28GM-objektiivissa voidaan käyttää 40,5 mm:n halkaisijan harmaasuodinta ja muita suotimia sekä Sonyn omaa pyöreää VF-DCPL1-polarisaatiosuodinta. Yhtenä ominaisuuksista on uusi vastavalosuoja, jossa käytetty lujatekoinen muovi yhdistää ihanteellisella tavalla kestävyyden ja keveyden. Mukana toimitettava pehmeä kotelo suojaa objektiivia tärinältä. Lisäksi mukana tulee hihna objektiiville.

Tekniset tiedot

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
300
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
450
Objektiivin ryhmät/osat
17–21 *Mukana 1 suodin
Kuvakulma (35 mm)
8°10′
Kuvakulma (APS-C)
5°20′
Suurin aukko (F)
2,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
2 m (6,57 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,16
Suodattimen halkaisija (mm)
40,5
Kuvanvakautus (SteadyShot)
Optinen SteadyShot
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
SEL14TC
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
SEL20TC
Suojuksen tyyppi
Pyöreä, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (S x P)
124 x 265 mm (5 x 10-1/2 tuumaa)
Paino
1 470 g (51,9 oz) (ilman kolmijalkakiinnikettä)

Laatikon sisältö

 • Suoja (malli): ALC-SH175
 • Objektiivin etusuojus: mukana toimitettava
 • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
 • Pehmeä kotelo
 • Kolmijalkakiinnike, objektiivin hihna, suodin
Placeholder

Paketin sisältö

 • Sony FE 300mm F2.8 GM OSS
 • vastavalosuojus: ALC-SH175
 • Objektiivin etusuojus: mukana toimitettava
 • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
 • Pehmeä kotelo
 • Kolmijalkakiinnike, objektiivin hihna, suodin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony FE 300mm F2.8 GM OSS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

suodattimet

Bajonettikiinnitys
Bajonettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kennon koko
Kennon koko
Objektiivin tyyppi
Objektiivin tyyppi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous